Velkommen til Salemkirken Lørenskog

Roger Skaug

– Det er en glede å få være vertskap for Equip lederkurs volum 2 i våre menighetslokaler, skriver Roger Skaug fra Salemkirken på Lørenskog.

For meg som leder har det vært en glede, inspirasjon og nyttig undervisning å få ved å delta i Equip's lederkurs. Personlig ble jeg invitert med på det første kurset og var ikke innstilt på å skulle fortsette. Når jeg møtte medarbeiderne fra John Maxvell's Equip, så ble jeg så imponert over deres innstilling i tjenesten og valgte å fortsette på kurset. Takk til de som gjorde det mulig å få kurset til Norge i sin tid.

Ikke bare gode prinsipper som ble videreført i undervisningen men også en generøsitet i tjenesten overfor folk en er satt til å lede. Det er fullt mulig i en travel hverdag å kunne sette av to dager, to ganger i året, for å kunne få med seg dette kurset. Kurset innebærer at du får med kurshefter som du kan bruke umiddelbart i undervisningen av andre ledere. Alle som har et lederverv kan gå dette kurset, ha nytte av det i sitt personlige liv og i møte med andre mennesker.

I Kursheftet har John Maxvell samlet viktige erfaringer og lederprinsipper som vi igjen kan gi videre til andre. Det er lederskapsprinsipper fra mange arenaer men mye er direkte hentet fra prinsipper du finner i Bibelen. Her kan du være med å omsette Paulus's prinsipp i praksis; «Og alt det du har hørt av meg blant mange vitner, skal du overgi til trofaste mennesker, slike som også er i stand til å undervise andre.» (2.Tim.2:2) F.eks. bruker vår ungdomspastor kursheftene fra volum 1 i undervisningen av sine ledere.

Alle ledere kan bli mer utrustet og det opplever jeg er mulig i dette lederkurset. Her møter du ledere fra ulike menigheter, organisasjoner og forretningsverden som vil gi muligheter for å utveksle erfaringer med andre ledere. Kjell Erichsen, med sitt team, har gjort en glimrende innsats som leder for Maxvell's lederkurs i Norge. Han har undervist mange i Norge de siste tre årene og han hovedansvarlig for kurset. Fra EQUIP kommer Gregory Smith som skal undervise sammen med Frank Erlandsen og Svein-Robert Solberg.

Det er kort vei til hoteller og spisesteder i Lørenskog og en enkelt å finne. Mellom sesjonene vil det bli servert kaffe, småkaker og frukt. Vi ser frem til å møte dere i Salemkirken Lørenskog, Løkenåsveien 5. 1473 Lørenskog.

For Salemkirken Lørenskog
Roger Skaug

 

Program

Fredag 25. – lørdag 26. Februar 2011

17.15 Registrering og forfriskninger

18.00 – 19:15 Leksjon 1.
Pause med enkel servering
19.45 – 20:50 Leksjon 2. 

Pause

21.00 – 22:00 Leksjon 3.

Lørdag 26. Februar:

09:00 – 10:15 Leksjon 4.
Pause
10:30 – 11:45 Undervisning: Leksjon 5.
Pause / lunsj
13:00 – 14:15 Undervisning: Leksjon 6.

14:15 – 14:30 Avslutning

(forbehold om små endringer)

Middag, kaffe og småkaker kommer i tillegg til kursavgiften.

 

 

Copyright Equip Norge — equip@filadelfia-hamar.no